A l’octubre de 2009, quan vivia al pis del Camí dels Horts vaig sentir un soroll a la nit que coincideix amb el que van sentir altra gent de Sort fa 2 nits.

Al matí vaig llegir una twittejada de Rosendo dient que havia dormit malament.

Avui he dormit psché, a les 5 ja donava voltes… però quin cel blau més bonic quan he tret el cap per la finestra! #happinessisanoption
@skaps on Twitter · mitjançant Twitter

En Joan va deixar un comentari a aquella entrada vella dient que havia sentit aquell soroll. Ell i la dona.

Joan
24 febrer 2012 a les 5:52

Aquesta nit, cap allà les 5h, he sentit el soroll de l’avió que deies tu.

Era un soroll d’avió comercial de passatgers, però amb un nivell de volum molt més alt del que seria normal en relació a l’alçada a la que volen aquests aparells. I l’altra cosa estranya és que ha durat molta estona en comparació a la velocitat que corren, com uns tres o quatre minuts. Era un so greu i ha trigat molta estona en allunyar-se. Donava la mateixa sensació teva de que volava molt baix i que s’estabellaria, però no s’ha sentit cap explosió (per sort!).

M’he quedat super intrigat i tampoc era cap al·lucinació perquè la dona també l’ha escoltat. Tu l’has sentit aquesta nit ?

A Port-Ainé ho vaig comentar i resulta que una persona tb ho havia sentit i que una nena xica just s’havia despertat a aquella hora.

Ahir al vespre ho vaig posar al twitter, per si algú afegia informació. Només Rosendo ha twittejat al respecte.

@guitacm així n’ho he sigut jo sol?!!? he obert la finestra i tot per mirar cap al cel!! a la feina em prenien per boig… ;)

Expedient X a Sort!! (via @guitacm) pirineuweb.com/sorolls-no-ide… per això no he dormit bé avui, m’he quedat un pél angoixat a posteriori #pallars

També ha deixat un comentari al bloc:

skaps
24 febrer 2012 a les 22:26

Ep, jo també ho he sentit!! Estava al llit, de primeres l’he ignorat perquè he pensat que era un avió i que passaria, o bé un cotxe al ralentí al carrer, però com que no era així m’he obligat a aixecar-me, mirar l’hora al despertador (1/4 de sis) i obrir la finestra, pensant que si algú em veia em prendria per boig amb el fred que encara fa!!, a veure què veia… no res!!, i per l’altra banda de la casa tampoc…. El cas és que ja no he pogut dormir més perquè m’ha sobtat bastant i no podia tornar a agafar el son, a la feina ho he comentat i no en sabien res…

El @guillemweb i @lomoixo han fet una mica de conya i en @jubach ho ha retuitejat, però ningú ha afegit informació qualitativa.

Conclusió: Algo passa per sobre de Sort, de nit , que fa un soroll que no podem identificar i que deixa als que ho sentim desconcertats i angoixats. M’agradaria molt descobrir què és.

5 Comentaris

  1. No sé si tindrà a veure amb això, però donant-hi voltes he recordat que fa 3/4 anys, una nit de juny em va despertar també de matinada un soroll que llavors vaig pensar que era algú amb el cotxe al ralentí a sota de casa, i com aquesta vegada vaig obrir la finestra per mirar i no vaig veure res, però senzillament vaig pensar que havia fet tard i ja havia marxat… El cas, i per això ara ho relaciono amb això altre, és que llavors vaig pensar que estava estressat i m’havia tornat hipersensible als sorolls, tinc clar que era al juny perquè al cap de pocs dies era Sant Joan i ja anava angoixat per temes d’organització i tal, i fins i tot em vaig canviar d’habitació sense èxit perquè, com abans d’ahir, em trobava malament i no podia tornar a agafar el son… :(
    Investigaré per la xarxa a veure si trobo algo sobre aquesta mena de casos…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.