Per la finestra veig neu, però no massa. Aquesta nit ha fet vent, i suposo que fogony, perquè estem a 2 graus positius i he sentit que a La Seu estan a -7. Hi ha més neu a la banda solana dels llosats que a la nord. Els carrers estan nets. Anem al revés de tothom!!!

Però el que compte és que al resta de Catalunya estan de ressaca!!! Una nevada extraordinària!!! I quin caos!!! i a tots nivells!!! Transports públics, carreteres, carrers, serveis… I em sembla molt bé… Vull dir que entenc que hi hagi aquest caos quan passen coses a les que no s’hi està acostumat ni preparat. Però cal que totes les emissores de radio parlin d’això contínuament? Cal que a la televisió es parli de tot això sense parar?

El que encara no entenc és perquè ahir tv3 va emetre el programa especial del 3cat24 i va deixar de passar les series habituals de la tarda… El canal d’informació és el 3cat24!!! perquè emetre-ho per dos llocs diferents? La única explicació que hi trobo és que el 3cat24 no es veu per l’analògica… però la TDT figura que arriba a tot arreu, ja, no??? I posaria la mà al foc que als llocs on no arriba són els que estan més preparats per afrontar aquestes situacions…

Un comentari

  1. Molt bona la última frase! També tinc aquesta sensació.

    Els que ho vam viure a Barcelona entenem el perquè d'aquest desplegament mediàtic. Encara que en aquesta ocasió renegui de la meva condició de pixapins, he d'admetre que l'espectacle a l'àrea metropolitana va ser dantesc, no per la neu (que tampoc va ser per tant, homeeee…) sinó per la falta de costum i l'excés de confiança. Vaig sortir a fer algunes fotos amb el cotxe, intentant esquivar per pista els controls que no deixaven passar cap a Collserola, i em va costar més de mitja hora avançar 4 carrers per sortir del nucli urbà de Sant Feliu.

    Cotxes abandonats pel mig del carrer, cares de babau amb les cadenes a la mà, gent amb 4×4 pensant "aquest cotxe passa per tot arreu" i xocant amb el primer que tenien al davant…

    Realment vaig sentir molta vergonya aliena, i vaig pensar que millor que tv3 els tingués a tots entretinguts al davant de la tele per a que no prenguessin mal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.