Aquesta tarda he lliurat una part de la primera PAC d’aquest semestre, concretament de Fonaments i evolució de la multimèdia, del Grau Multimèdia de la UOC.

El material principal de l’assignatura és un llibre, «El lenguaje de los nuevos medios de comunicación«, de Lev Manovich. Un llibre de 411 pàgines de lletra prou petita. Quan el vaig rebre una mica més i em poso a plorar! Se’m fa tant muntanya amunt tenir de llegir tanta cosa…

La primera PAC consistia en llegir el primer capítol i fer-ne un mapa conceptual. Cal que fem una presentació i un document de màxim 3000 paraules. Buf! a mi aquest tipus d’assigantures no em van gaire!!! Però què hi farem, s’ha de fer!

De totes formes fent la presentació he disfrutat. He fet servir el Prezi, que ja en tenia ganes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.