I ja van dos Olga Cuevas….

Ja fa temps que sabia que existia una doctora que es diu Olga Cuevas. Un dia em van enviar un correu explicant-me que la filla estava malalta i que què podien fer…. jo vaig contestar que es debien equivocar de persona i els vaig passar el mail de la Olga Cuevas que vaig trobar per Internet que tenia relació amb el tema.

Ara fa un moment m’han trucat al móbil, preguntant-me pels cursos de cuina que organitzo. ¿? Writer, informàtica… Això si, però cuina? NO! li he dit que no era jo, que debia ser una altra persona…

He buscat per Internet i resulta que la doctora és la mateixa dels cursos de cuina, crec.

A ella potser li demanen pàgines web!

Olga Cuevas Fernández
Doctora en Bioquímica
http://www.vidasana.org

2 Comments

  1. Home, avui en dia és fàcil trobar un número de telèfon!

    Localitzen el de casa, via pàginas blancas o similar, i ja està!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.