Això és el que pregunta el meu fill d’11 anys al seu blog (Per poder-lo veure crec que has de tenir adreça de hotmail, perquè és un espai del messenger).

Aquest blog el fa com a deures, perquè això d’escriure li va fatal, i d’aquesta manera practica, i pel que es veu anirà bé per altres coses.

Jo ja li he posat un comentari, gens taxatiu. La marihuana fa mal, com també fan mal altres drogues, i altres coses de la vida quotidiana. Però crec que lo important a destacar i a fer que entengui ja no és tant el mal físic, sinó la qüestió addictiva, i el per què la gent consumeix.

A mi m’agradaria poder aconseguir que entenguin que una persona no cal que recorri a sustàncies externes per poder arribar a sentir-se d’una manera determinada. Un mateix, amb les seues eines pròpies també hi pot arribar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.