De petita m’agradava fer fotos i quan vaig poder em vaig comprar una reflex. Però no en feia masses perquè tot el tema de revelat sortia car. Des de que tinc càmara digital en faig moltes més, i la veritat és que m’agrada molt.


Tinc moltes fotos en paper per classificar, estan en caixes, esperant que em jubili (abans no crec que pugui) i les pugui posar en àlbums, o les pugui escanejar i guardar en un format digital. Les d’ara les vaig guardant en CD’s o DVD’s, i les que m’agraden més les penjo al Flickr o les poso aquí al bloc.
Però hi ha algunes de les meues fotos que han anat un pèl més enllà. Unes estan a les webs que vaig fent, d’altres en alguna revista local i algunes més en un parell de llibres.


No fa massa, el Marc Sans, company de feina, em va demanar alguna foto per la guia que estava preparant i no vaig dubtar en dir-li que si. En total 6 fotos. Va voler posar la referència a la pàgina que sortia cada una d’elles, però a la impremta han repaginat, i les pàgines no es corresponen. Les fotos que he cedit són les dels crèdits, els agraïments, i les de les pàgines 105, 174, 182 i la 186.

One Comment

  1. l’altre dia vaig coneixer la pagina web d’un fotograf del National Geographic:
    http://www.dewittjones.com
    El mes interessant del video que en vaig veure era com canviant el punt de vista i l’objectiu, transformava el resultat espectacularment. I no parlava nomes de fer fotos…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.