A finals del 99 va nèixer l’Hug i vaig començar el Graduat Multimèdia. Havia d’ampliar la meva formació i intentar fer un canvi a la meua vida laboral. La conciliació de la vida laboral i familiar era una necessitat per a mi.

De llavors fins ara he anat compaginant teletreball i treball presencial. Sempre més d’una feina, per poder tirar endavant. A part m’he anat formant. Una vegada acabada la diplomatura, encara que no homologada (no deixa de ser una bona formació), he anat fent cursos i autoformant-me. Sovint, però, penso que encara he d’aprendre moltíssimes coses. He d’aprofundir molt més en els temes que toco.

La feina presencial va bé. M’agrada i em sento útil i valorada, tot i que evidentment no tots són flors i violes, però necessita uns canvis, que no sé com els tirarem endavant.

En quant el teletreball va en augment. Cada vegada em surt més feina i fins i tot he tingut de començar a dir que no a algunes feines. Penso que teletreballar és genial.

Crec que arriba un periode de canvis, si més no, un període de presa de decissions. Segueixo amb la feina presencial? Em dedico només al teletreball? Si compagino les dos coses, ho faig com fins ara? Per acabar de decidir-me hauré d’esperar que passin les eleccions i una mica més…

La conciliació de la vida familiar, la laboral i l’oci segueix sent una prioritat per a mi. He de trobar l’equilibri, i ho faré.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *