A finals del 99 va nèixer l’Hug i vaig començar el Graduat Multimèdia. Havia d’ampliar la meva formació i intentar fer un canvi a la meua vida laboral. La conciliació de la vida laboral i familiar era una necessitat per a mi.

De llavors fins ara he anat compaginant teletreball i treball presencial. Sempre més d’una feina, per poder tirar endavant. A part m’he anat formant. Una vegada acabada la diplomatura, encara que no homologada (no deixa de ser una bona formació), he anat fent cursos i autoformant-me. Sovint, però, penso que encara he d’aprendre moltíssimes coses. He d’aprofundir molt més en els temes que toco.

La feina presencial va bé. M’agrada i em sento útil i valorada, tot i que evidentment no tots són flors i violes, però necessita uns canvis, que no sé com els tirarem endavant.

En quant el teletreball va en augment. Cada vegada em surt més feina i fins i tot he tingut de començar a dir que no a algunes feines. Penso que teletreballar és genial.

Crec que arriba un periode de canvis, si més no, un període de presa de decissions. Segueixo amb la feina presencial? Em dedico només al teletreball? Si compagino les dos coses, ho faig com fins ara? Per acabar de decidir-me hauré d’esperar que passin les eleccions i una mica més…

La conciliació de la vida familiar, la laboral i l’oci segueix sent una prioritat per a mi. He de trobar l’equilibri, i ho faré.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.