Arran de la pròxima trobada de treballadors d’Aventur se’m planteja el dubte d’entrar al Facebook altra vegada. Han creat un grup públic i per tant puc veure el què diuen, el que pengen, i qui hi ha… però no hi puc participar.

Facebook segueix caient-me molt antipàtic i no en tinc cap ganes de formar-hi part, tot i que estic segura que em serviria per retrobar gent de la que fa temps que no en sé res. Igual ara que sóc freelance m’aniria bé ser-hi, però potser no és la xarxa més adequada… No sé, de moment el no decanta la balança. A més he vist aquest video que ho retrata prou bé:

3 Comentaris

  1. Jo trobo que tot plegat depèn de l'ús que en facis… Sempre he cregut, per exemple, que el Messenger era (és) una eina súper-interessant a l'oficina per substituir el telèfon i introduir tècniques de treball compartit, però com que té fama que només el fan servir la canalla per dir-se xorrades contínuament, doncs mira, tot això que ens perdem… :(((

  2. Jo la missatgeria instantània (pidgin i skype) la faig servir moltíssim per treballar, i també per assumptes personals.
    És una eina molt i molt útil i que pots controlar del tot.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.