Torno a veure a Sort Actual que parlen de la “nova” biblio. Sembla el conte de mai acabar… Quina comèdia!!! Hi ha coses que no s’entenen. I ara diu que necessiten 80 m2 més. D’on els treuran? Potser és el que van vallar fa un temps? Ho deuen haver “expropiat” al mateix estil que al principi? Buf, si poguessim tirar enrera…

Mira que fa falta la biblioteca nova, eh!!! Just aquesta setmana hi vaig anar i hi havia un overbooking total.

També hi ha problemes amb les altres obres faraòniques de Sort. Jo tinc entès que les causes són aquestes, però igual estic equivocada.

  • piscina: tinc entès que falta finançament, però també em sona que s’ha anat retrassant per falta d’un projecte de gestió amb cara i ulls
  • ampliació residència: tinc entès que també hi ha problemes de projecte
  • edifici oficina de turisme: això ja se m’escapa…
  • pisos de l’hort de l’Aleixet: van fer la casa empegada a l’altra i estar en un procés judicial…

No sé si me’n deixo alguna…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.