Fa uns dies que la gent té greus problemes de cobertura i funcionament amb els mobils de movistar, almenys a Sort.

La setmana passada Iberbanda va fer treballs als seus equips sense avisar a ningú i ens va deixar sense connexió durant unes hores.

Aquesta setmana va tornar a petar diumenge a la nit, i fins avui no ha vingut el tècnic. Ha canviat una cosa i resulta que abans que ho canviés ja funcionava. Mentres no hem tingut connexió, la pàgina del telecentre no s’ha vist, no he pogut fer mailings i la gent que està seguint el curs en línia amb el moodle que tenim al servidor no han pogut entrar a la plataforma.

A qui li importa tot això? Als que estan als despatxos molt lluny d’aqui? NO!

Seguiria amb l’assumpte de la GUM FM, amb la baixada de qualitat que ha fet el matí de Catalunya Radio, amb els comentaris que fa el Joan Barril a vegades, amb les decissions que prenen els polítics que tenim més a prop… Però és tard i he d’anar a dormir.

4 Comentaris

 1. Bon dia! A Súria també ens quedem sovint sense cobertura,…però vaja, com que no som la capital no passa res!

  Catalunya Ràdio ha baixat la qualitat en general, jo ja he deixat d’escoltar-la!

  Amb el teu permí, passejant pel teu bloc m’has fet mola enveja! Tens una vida molt interessant! No pares! Força i llum!

 2. vos dir Olga que l’enllaç e correcte?
  probo de entrai pero no hi ha manera
  mirateu

  Jaume

 3. Ei dimoni, és que iberbanda aquest matí ens ha tornat a deixar penjats… Tres vegades en 2 setmanes… Algo impressionant… El que deia..
  Fa un moment he comprovat que ja anava.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.