No recordo ben bé quan va ser que els nens es van posar d’acord per demanar un regal entre els tres. Quan els interessa ja fan aquestes coses…

Van demanar una càmera de vídeo. Els agrada fer-se fotos i filmar-se quan fan els seus esports preferits. N’hi ha que ens agrada més fer les fotos i filmar, i d’altres fer “bestieses” dignes de ser filmades ;)

Ha estat bé que la tinguessin. L’han aprofitat tot l’hivern amb l’ski i ara amb el riu. A més a més els està introduïnt en el món de l’edició del vídeo. Estan aprenent un munt de coses: pistes, àudio, transicions, còdecs, formats, publicació, etc.

Ahir l’Aleix va acabar i penjar el seu primer vídeo. M’encanta veure com estan de satisfets quan aconsegueixen algo que els ha costat el seu esforç. (Esforç!!! Cal aprendre a esforçar-se des de ben petit!!!!!)Felicitats Aleix!!!

3 Comentaris

  1. El vídeo és molt bonic. M'agrada aquest final amb el collverd que s'enlaira; el mateix (o potser no) que abans es capbussa. Però el que també té mèrit és el noi que fa les tombarelles amb el kaiac (un germà?). Sembla que l'embarcació formi part del seu cos!

  2. És el meu fill gran, el mateix que ha muntat el vídeo… Posen la càmera amb el trípode i van grabant… Desprès el monten. A vegades es graven entre tots i d'altres li demanen a la mare o al germà que els facin fotos…

  3. Doncs doble enhorabona: per la destresa que demostra en el kaiac i per la destresa muntant el vídeo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.