Em ve de gust fer una entrada positiva. Moltes vegades el bloc serveix per “denunciar” coses, però avui faré el contrari.

Ahir vaig rebre una carta de l’Alcalde. No és la primera que rebo. Quan hi ha coses que sap que m’interessen em fa arribar una carta amb l’explicació pertinent. Suposo que ho fa amb molta més gent, no dec ser especial, però trobo que és algo agradable, saber que fan les coses i pensen en tu.

La carta d’ara va sobre les obres de millora al Riu Noguera Pallaresa. I és que els aiguats de fa 1 any i mig van fer mal bé una part del camí i ara han començat a construir una defensa hidràulica de 100 m. i retiren entre 8.000 i 10.000 m3 de grava i sorra al camí de Les Vernedes i el tram de riu corresponent.

Això vol dir que estarem sense camí durant un mes i mig aproximadament. Total, que ara haurem de canviar l’itinerari. Una alternativa és anar fins les basses de Rateta, encara que no és tant llarg.

El camí amb neu

A la carta també demana que faci extensiva aquesta informació a la gent que conegui que normalment transiten aquest camí, o sigui que aquí està!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.