Ahir vaig començar un nou curs presencial. El temari que m’he de preparar és Internet i Correu. Així d’explícit!

La veritat és que em va la mar de bé que sigui tan limitat i tan ampli al mateix temps. I és que abans de començar un curs, me’l preparo, però el primer dia, si és que no tinc la possibilitat de passar un qüestionari als alumnes, m’agrada preguntar-los què saben, què volen aprendre i el per què.

Una vegada feta la ronda de presentacions i explicacions, ve quan dins el meu cervell hi ha un moviment ràpid de neurones que endrecen, adapten i complementen el que m’havia preparat, almenys per passar el primer dia de classe.

Entre el primer i el segon, em dedico a fer un esbós de tota la resta i preparar a consciència la segona sessió. A partir d’aquí preparo cada classe tenint en compte l’esbós general i les característiques individuals i globals del grup.

Aquesta forma de treballar és molt diferent de les planificacions que t’ensenyen a fer quan aprens a donar classe i a la forma de treballar amb els cursos presencials que dono de tan en tan.

En aquest curs tinc 6 o 7 repetidors (repeteixen per gust, no pq hagin suspès res!) la qual cosa ho complica encara una mica més. Cal que recordi que vam fer el curs passat i aconseguir que el curs no sembli el mateix.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.