Ahir a la classe d’anglès va sortir una “white lie” que es veu que diuen als nens anglesos:

If you eat carrots, you’ll be able to see in the dark.

Anàvem pel camí d’haver-ho de provar. Si quan surts d’anglès has de baixar a peu, sigui per on sigui, la cosa estava crua. Gens d’il·luminació. Total que dilluns al sortir ho vam comentar amb una companya i ens vam posar d’acord per anar a dir-ho a l’Ajuntament per separat. Ella ho devia fer de forma presencial, jo ho vaig fer telemàticament, amb l’idCAT, a través de l’E-Tram.

L’endemà mateix d’haver-ho dit, ja vaig rebre resposta. A més a més la resposta era positiva! Em diven que ja estava tot arreglat! I si, si, al sortir de classe ahir ho vam poder comprovar. Quin gust! Ah! i a més a més em vaig trobar la persona que m’havia contestat i la vaig poder felicitar! Molt bé!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.