Fa uns mesos, passejant per la Vall d’Àssua vaig oferir-me per formar part d’un equip de treball que s’encarregueria d’una petita part d’un enorme projecte, el Porta a Porta al Pallars Sobirà.

El projecte en sí em feia plantejar mil·lions de preguntes. Si he de ser sincera , no ho veia gens clar, però sí que m’interessava l’experiència.

I ara ja hem acabat. Hem sigut un equip d’11 persones que ens hem encarregat de la distribució de cubells, tant a particulars com a grans productors (comerços, hosteleria, empreses, etc) i de la informació del funcionament. La campanya ha durat un mes. Ha sigut molt intens i molt interessant, a estones divertit, a estones estressant. Treballar en equip, informar a gent, veure les reaccions, els comentaris, les accions… Treballar des de la furgo, viure la deixalleria, tornar a tenir contacte proper amb el Consell Comarcal, voltar per la comarca… Ha valgut molt la pena, ha sigut molt enriquidor a tots nivells.

Molt contenta de que Montanyanes hagi confiat en mi per formar part de l’equip. Gràcies.

I per cert, personalment, estic molt contenta amb el Porta a Porta ara mateix ;)

 

2 Comentaris

  1. Offtopic total: desde mòbil (android, chrome) no puc tancar l’avís de cookies :(

    Ontopic: qué en fan del compost que generen? A BCN, un any després d’instal.lar els contenidors d’orgànic, van passar repartint bossetes (diminutes) de compost madur perquè els veïns el fessim servir com a abonament per les plantes. Seria xulo algo així :)

  2. Em miro això de l’avís, merci!

    Per aquests temes de compost pots trucar a la deixalleria i parlar amb la Mònica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.