Formació per a l'ocupació - Alta Ribagorça

L’Oficina Jove de l’Ata Ribagorça presenta una nova Agenda formativa per a emprenedors, professionals i petits negocis, o be per a persones que es troben en situació d’atur, que desitgen poder millorar les seves competències per la millora de la ocupabilitat mitjançant l’aprenentatge de recursos informàtics per el desenvolupament de la comunicació digital per a professionals.

Els diferents blocs formatius, que donaré jo, es realitzaran durant tots els dimarts de maig i juny, de 19h a 21h a la sala del Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça.

Les inscripcions a cada bloc formatiu es poden fer de forma presencial a la Oficina Jove de l’Alta Ribagorça, o en línea a través de la web www.altaribagorça.cat (àrees Joventut- Formació per a l’Ocupació), indicant les dades personals i el nombre d’accions formatives que es vulguin realitzar. Caldrà efectuar el pagament bancari al numero de compte indicat, i lliurar el justificant d’ingrés el primer dia de la formació, juntament amb una fotocopia del DNI i del DARDO (full de demanda de renovació d’ocupació).

Per qualsevol dubte o més informació, Oficina Jove de l’Alta Ribagorça (Avda/ Victoriano Muñoz 22, 25520 El Pont de Suert) Telf: 973690640 o per correu electrònic joventut@ccar.ddl.net

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.