Demà enterraran la Dominga, estan fent el pregó: demà a les 16 hores.

Com pot passar això?? De veritat que no ho entenc! Com es pot ser tant animal! Pelar una persona a cops! Buf! aquestes coses em superen!

Un comentari

 1. L’altre dia em preguntaven si s’està fent alguna cosa mal feta, al poble, a nivell social, perquè passin aquestes coses.

  Vaig contestar que el que era estrany és que no hagués passat abans alguna cosa així. A les notícies en parlen gairebé cada dia, de violència contra les dones.

  Com pot passar una cosa així?!? Depén… En aquest cas parlaríem d’un desalmat que només va anar a buscar profit i a desfogar-se a costa d’una altra persona més feble que ell… En aquest cas, tots tenim molt clar com ha anat la cosa.

  Però, quan aquest mateix tipus de violència es dóna entre persones que s’han estimat de debò, normalment homes que no suporten que la seva ex-parella refaci la seva vida amb una altra persona… o en solitari, fins i tot… encara me’n faig més creus, de com es pot arribar a una cosa així, a atonyinar la dona, amenaçar-la, matar-la… Si te’n recordes, per Reis hi va haver el cas de la dona de Mallorca que el seu ex-marit la va matar… davant dels nens de la parella, quan tornaven de la Cavalcada de Reis!!!

  De més jove era més nihilista que no pas ara…. nihilista en el sentit que no li veia la raó de ser a una espècie que, com la nostra, contínuament demostra que ha perdut el seny… Però de vegades se’m revifen, aquells vells sentiments…

  Com el cas del bullying… A mi, francament, només se m’acut resoldre-ho a base de més violència, que els nens agressors rebessin de valent perquè no se’ls tornés a pasar pel cap la idea de maltractar a un altre nen… De debò que no veig cap altra solució per tallar en sec el problema… Però em sembla que les idees d’avui dia van en una altra direcció…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.