Aquests dies l’escola de Sort és notícia. A la tele, a la ràdio, a la premsa escrita, a Internet… A tot arreu! I esperem que no surti a la premsa escombraria….

I què s’aconsegueix amb tant rebombori? Això fa algun bé a algun dels implicats? Què deuen pensar quan ho senten als mitjans? Quan van pel carrer i la gent els assenyala o se’ls mira? Això dificulta les actuacions dels professionals?

Qui té el problema? les víctimes? els agressors? les famílies de cada un dels implicats? l’escola? tots plegats?

No anem bé!

Un comentari

  1. Hola, penso que tens rao com vulgarment es diu “Els draps bruts es renten a casa”.
    Tinc dos filles i espero no trobar-me amb aquest problema si m’Hi trobes no se el que faria, però jo penso que fent tanta publicitat no es fa cap be als perjudicats.
    També penso que el col.legi si que ha posat remei, i que potser agafar als nens que peguen alguna mica per “l’orella” com abans se´ns avia fet no sería cap mal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.