El dilluns, en arribar de Barcelona i encara maquillada, vaig anar al col·legi a la presentació del projecte i degustació de productes locals per les escoles de Rialp i Sort.

Una de les actuacions previstes del projecte Del Tros al plat és introduïr alguns d’aquests aliments als menjadors escolars. Ens van fer tot una explicació del projecte i els productors ens van ensenyar, explicar i deixar tastar els seus productes.

Va ser interessant, divertit i tot estava boníssim. No sé perquè la gent no assisteix més en aquests tipus de coses. Sempre ens trobem els mateixos a tot arreu.

Ara, que si a la circular que ens van passar hagués posat que es parlaria del preu de menjador, tant per nens de transport (que el tenen el 100% subvencionat) com dels nens de Sort (que el paguen) de ben segur que la gent s’hagués mobilitzat molt més.

3 Comentaris

  1. Jo no diria tant!

    El menu consistia en Trinxat, bacallà amb espinacs, girella i Filiberto.

    No són menjars massa de nens. La gent quan anem creixent anem ampliant els nostres gustos, però no crec q tots els nens estiguessin encantats amb tots els plats.

    Els 2 de casa van tornar encantats amb el Filiberto, i es van menjar bé el trinxat, però la resta només ho van provar.

    Potser fer un plat de tant en tant hagués anat millor. Però de totes maneres no sé si el cuiner de Sort voldrà repetir l’experiència, el pobre!

  2. és el que passa quan es posa a una persona no apta a dirigir aquestes iniciatives. En Mariano Gonzalvo, tot i ser cap d’estudis de la Hofmann, no té cap estudi, per això les activitats, normalment fracasaràn

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.