Cap de Creus

Escapadeta ràpida a Roses, Cadaqués i Cap de Creus… Per qüestions de feina sortim dissabte migdia direcció Roses, per l’AP7. Al Park4night he vist un lloc per dormir que pinta bé. No ens costa de trobar i la veritat és que in situ, segueix pintant bé! Vistes al golf de Roses, camí de Ronda als peus, i alguna zona plana per dormir anivellades.

Fem un tros de camí de ronda just a l’arribar. Caletes i racons espectaculars….

Apareixen un grup d’ornitòlegs que estan fent un concurs… Ells s’ho passen la mar de bé, veuen moixons de molt tipus, nosaltres ni veiem res ni entenem res del que diuen, però sentim els moixonets…

Ornitòlegs

Esmorzar davant del mar, amb un solet perfecte i gens de vent i colem cap a Cadaqués. La idea és fer el camí de ronda de Cadaqués a Port-Lligat, pq és circular. No acabem de veure que existeixi un camí que vagi tota l’estona per la vora del mar. No és el que ens esperàvem, però igualment tot és molt bonic, i caminem, que és el que volíem…

A l’hora de dinar anem al Cap de Creus… Un lloc per tornar-hi pq hi ha un munt de camins que han de ser espectaculars… Si es pogués triar el dia de no vent seria espectacular segur… Tudela. Apunto aquest nom.

Dinem un arrosset i un llobarro al restaurant Cap de Creus. Molt bo i vistes espectaculars. Repetiré segur!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.