Feia molt de temps que tenia ganes d’anar a Cabo de Gata. També feia molt de temps que volia fer un viatget sola en la furgo. I ja està… Les dues coses fetes. A més a més, he anat treballant pel camí, tot i que s’ha de dir que no gaire. Per poder ser nòmada digital en serio, necessito moltes més dades i un millor ordinador.

Etapes

  1. Sort – Delta de l’Ebre
  2. Delta de l’Ebre – Las negras
  3. Las negras (caminada a la platja Sant Pedro) – Platja de l’Elefante (Mojácar)
  4. Platja de l’Elefante
  5. Platja de l’Elefante –  La Vila – Espadilla
  6. Espadilla (pujada a Penya Saganta) – Delta de l’Ebre
  7. Delta de l’Ebre – Barcelona

Km: 2054

Les nits

Al Delta de l’Ebre, he acabat dormint a la zona de la Punta de la Banya les dues vegades. La primera nit tranquil·litat total, allà a l’escola de Kitesurf. La última, més accidentada la cosa… Van venir uns fiesteros i es van muntar la rave allà al costat, o sigui que va tocar canviar de lloc.

A Las Negras, vaig estar en un parking del poble, la mar de bé.

A la platja de l’Elefante, perfecte! Hi havia poc pla, però jo em vaig poder col·locar prou bé, i a la cala del costat, la del Sombrerico, hi havia dutxa. Freda però amb pressió. Molt guai!

A Espadilla, em van obligar a dormir en un llit normal, just a sota del campanar.

Paisatges

De baixada no vaig agafar cap autopista, i xino xano, vaig anar observant el paisatge.

Del Delta em va cridar l’atenció que està tot sec en aquesta època. Quina diferència amb l’última vegada que hi vaig estar… M’agrada molt més quan està tot verd i inundat.

A Almeria les extensions de plàstic són impressionants!

El Parc Natural del Cabo de Gata, bé. Em va agradar. M’ha quedat una part per veure, però Monsul, Genoveses, Escullos, Media Luna y San Pedro em van agradar. Ah, i em va sorprendre, pq estava tot molt net! Queda pendent tornar-hi, i fer més canyes per allí.

Una de les coses que més em va agradar van ser les dues sortides de lluna a la Platja de l’Elefante. Senzillament espectacular!

Anar sola

Bé, bona experiència! Repetiré segur. Tinc la sensació de que m’ha faltat temps… Està bé pq t’organitzes com vols, coneixes gent, tens temps de fer tot el que et ve de gust… bé, bé…

La gent que vaig conèixer bé! Les “VanGirls” divertides :D

El llibre

Jo no llegeixo llibres quasi bé mai. Tinc un problema i és que m’adormo… Han de ser coses curtes, amb una lletra gran, i que m’enganxin molt. Quan vaig en furgo aprofito per fer-ho. Aquesta vegada he llegit Haru, de Flavia Company. Me’l van recomanar abans de Nadal, i la veritat, és que m’ha agradat molt. Gràcies Clara ;)

La música

Ha sigut el viatge d’Equilibri de Blaumut.

Les imatges

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.