Sóc fatal per recordar dates.

Un exemple: Sóc incapaç de recordar les dates de naixement dels nens, i encara ara, desprès de 23 anys, les he de deduir. El primer va néixer al setembre, que és el mes 9 (va desprès de l’agost, que és el meu i és el 8), per tant és del dia 18 (el 8 és 1 menys que el 9). O sigui que els altres van néixer al mes següent, octubre (que és el mes 10 pq va desprès del 9). El segon és l’últim, per tant, 1 dia abans que el primer, o sigui, el dia 17. Llavors el tercer és del dia 4 d’octubre. Del 4 me’n recordo. No el dedueixo! I pels anys és més fàcil. O em ve al cap el 93 o el 99, que és un menys que el 2000, i llavors és cada 3, amunt o avall…

Bé, això venia pq deia que sóc fatal per recordar dates,entre altres coses.

Avui Google m’ha passat un recordatori de fotos, i ves per on m’ha tret fotos del cap d’any (avançat) de fa 7 anys. Va ser l’últim Nadal del meu pare.

Als que el cervell ens funciona diferent, ens va bé tenir blog i tenir penjades fotos i aquestes coses!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.