Web Pirineuweb.com juny 2017

Ja fa dies que ho volia fer… No fa masses mesos vaig fer canvis a la web per provar Genesis, un framework que recomanen algunes persones que treballen en WordPress.

No sé si ha sigut la falta de costum, el no tocar-ho massa, però la veritat és que no m’ha acabat d’agradar.

Ahir al matí, volia canviar alguna cosa, i vaig fer el cop de cap. Normalment ho faig quan no tinc massa feina, però ara no seria el cas. En tinc bastanta i el cap em va a mil. Però és algo important. Ho he fet i ja està fet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.