Degut a la ressaca dels concerts de Sopa, els mateixos 6 que hi vam anar, 3 grans i 3 xics, vam agafar entrades pel concert del Bruce que faria a Barcelona. Ni ens vam mirar el preu, ni el dia, ni res… Tot endavant sense pensar-hi gens.

I la veritat és que ha valgut la pena. L’única cosa que trobo és que l’estadi olímpic és massa gran… Hi cap molta gent, si, però queda fred, i segons on estàs no veus res.

I com a Sopa, algunes no en vam tenir prou amb un que vam voler repetir. La cosa estava complicada, pq no teníem entrades ni ganes de tornar a gastar-nos tants euros, però un cop de sort, buscada, va fer que poguessim disfrutar del segon concert.

Cada vegada estic més convençuda de que la sort no es té gratuïtament, s’ha de treballar per poder-la tenir. Espero seguir treballant i arribar a aconseguir més coses, encara que semblin impossibles.

Foto del 2n concert del Bruce a Barcelona
La més decent que vaig fer amb el mòbil

Un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.