Fa dies que no veig a Rosendo, el bibliotecari, i que no parlem ni per mail. I avui veig al twitter que el Segre ha publicat que la biblioteca de Sort tanca un parell de mesos per renovar mobiliari, llibres i fer millores tecnològiques, però tornarà a obrir al mateix lloc on està!!!

Quan vam fer la web de l’ajuntament, a l’espai de la biblioteca hi vam publicar unes maquetes virtuals en 3D que reproduïen la futura biblioteca. Estaria situada just a sota el castell, i per tal de poder-la fer es va fer fora gent que vivia a les cases que hi havia en aquell lloc i es van fer malvendre algunes de les cases de la zona. Dic algunes perquè alguns ja es devien imaginar com aniria l’assumpte i no van fer cas de la futura “expropiació”.

Es va arribar a fer l’estructura, i segueix allí, abandonada totalment, fent lleig i representant un perill. El tema s’ha anat remenant, ha anat sortint a la premsa, però res. Sembla que la biblioteca no acabarà allí!

Fa molta ràbia!

I mira que n’he parlat d’aquest tema al bloc, i van passant els anys…

2 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.