Estem a Anglaterra. Això significa, canvi d’hora, canvi d’horaris de menjars i dormir. També significa que s’ha de conduir per l’altra banda i les rotondes van al revés. Els semàfors es posen taronja al passar de verd a vermell, però també de vermell a verd. L’aigua freda i l’aigua calenta a les dutxes també estan al revés. Quan camines pel passadís d’una gran superfície també ho has de fer al revés.
Però bé, t’hi acostumes ràpid. El problema el tindrem al passar a França altra vegada, però queden molts dies.
Aquí les cases són com les típiques de sèrie anglesa. Casa de dues plantes i sota teulat, amb jardí davant i darrera, de totxo vermell amb finestres blanques. Les ciutats es difuminen km i km, els carrers no són quadriculats com al pla cerdà. N’hi ha molts que fan curva i molts d’altres que no tenen sortida. Per circular cal un mapa, sinó pots fer mils de km sense anar a parar allà on vols. Us ho dic per experiència.
Tot i que ho sembla, la foto no està deformada. This car is like this!

Un comentari

  1. Aquest auto (bé, aquest model) va fer un parell d'aparicions estelars a capítols de Mr. Bean, feia joc amb la sèrie…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.