Hem estat uns dies a casa d’una família gràcies al Couchsurfing.

És la segona experiència. La primera vam tenir una persona a casa, ara hem estat a casa d’una família.

De nou, ha estat molt positiu: 4 dies convivint amb gent que viu diferent a nosaltres, amb altres hàbits, altres formes d’estudiar, que parlen diferent i que com nosaltres estaven oberts a aprendre moltes coses. 4 dies esforçant-nos en parlar i entendre l’anglès, 4 dies descobrint coses noves i 4 dies explicant coses que ells desconeixien. Els nens i la mare estudien castellà, i s’han trobat en que nosaltres, tot i venir d’Espanya, parlem una altra llengua.

Els quatre dies s’han fet curts, però estar-hi més crec que és excessiu. La seua vida es veu molt alterada i sap greu. Però segur que seguim en contacte i ens veiem mentre estiguem per aquí, i que més endavant ells vindran a casa.
La família que ens ha acollit durant 4 dies

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.