Una de les coses que m’han impressionat més del que hem vist a Finlandia ha estat la gent bebent alcohol pel carrer.


Dóna la casualitat que vam estar a Helsinki un divendres i un dissabte. Els dos dies vam veure molta gent amb una cervesa a la mà i caminant pel carrer. Quan dic molta, és molta. I la majoria no tant sols portàven una cervesa, sinó que a l’altre mà hi portàven un pack, de 8, 12 o més cerveses.
De gateres també en vam veure moltes. Gent de totes les edats. La gent gran que anava gat feva pinta de molt deixats, ja alcoholics i molt demacrats. Però també hi havia parelles, gent jove, gent molt jove…
Els parcs estàven plens de grups de gent i molta, molta cervesa.

:(

2 Comentaris

  1. Espero que eren russos;-) Veia els vaixells grans que se’n van a Tallin.. i a Estocolm… Hi porten gent que porta cervesa. Més barat a Tallin com a mínim.

  2. No sé, Merike, però la veritat és que vam veure molta gent que anava beguda…Tant a Helsinki com a altres ciutats més allunyades de la frontera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.