De l’aereoport fins l’hotel del primer dia vam anar amb taxi. Ens sortia pràcticament igual de car que anar tots en bus. Total, que no ens vam fixar massa amb les carreteres, teniem prou feines a fixar-nos en les primeres pincellades de Finlandia.

L’endemà a l’anar cap a la cabana vam tenir algun problema perquè no teníem el mapa a la ma. Vam canviar de carretera unes quantes vegades però finalment vam trobar el mapa bo i ja va anar tot rodat.

Els límits de velocitat són bastant semblants als d’aquí Catalunya. La diferència està en que allí tothom respecte les senyals. A les carreteres cada dos per tres hi ha senyals de velocitats diferents tot sovint. Un conegut nostre diu que es per a que no t’adormis :)
Tot i que en aquesta foto portàvem un 4×4 al davant, ens va cridar molt l’atenció que quasi bé no n’hi ha. Vam arribar a la conclusió que com que no hi ha desnivells, no és necessari. Suposem que deuen canviar els neumàtics i a correr.

L’altre senyal que es repeteix molt sovint és la de Atenció: Alces! D’animals en vam veure ben poquets però ens va servir una estona per discutir si eren alces o rens.

Quasi bé totes les carreteres tenen un camí paral·lel per les bicis i els peatons, acostumen a estar il·luminades, i en general tenen un bon asfaltat.

Quan hi ha obres estan prou bé senyalitzades, tot i que no està avisat en antelació. Hi ha molts parkings, i està ple de parades d’autobús.

A la zona que estavem nosaltres les carreteres estaven asfaltades a trossos sol. Hi havia pocs metres asfaltats. Les que eren de terra estaven super bé. Quasi bé no hi havia cap forat. Allí es podia anar a 60, però no podies corre massa bé, perquè estava ple de gravilla. De fet creiem que és la zona per on passa el Neste Ral·li o Ral·li dels 1000 llacs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.