Buf! acabo de llegir al fòrum de l’Ajuntament de Sort
que els joves han canviat l’alcohol per la coca per poder passar els controls d’alcoholèmia dels mossos!!!!!!

Però com és possible?????????

4 Comentaris

 1. olga, és molt trist però real como la vida misma. No només per passar els controls , sn pq ho ho tenen com un hàbit la majoria de joves entre 15 i 30 anys de les nostres contrades

 2. el fòrum de l’ajuntament de sort ha mort del tot això és el que volieu no?! així ja ningú podrà dir res més?!

  això és democràcia, com m’agrada!!!

 3. En referència a l’últim comentari:

  Unes quantes coses:

  Això és el meu bloc particular, no té res a veure amb l’Ajuntament. Aquí hi escric quan vull i el que vull. Està clar que tothom hi pot posar els comentaris que vulgui perquè jo ho permeto.

  T’has pres la molèstia en entrar aquí i pel que sembla t’hi deus haver passejat i tot!

  D’entrada m’agradaria que diguessis qui ets, i desprès deixar-te clar que estàs molt equivocat amb el que dius i que t’equivoques a l’adreçar-te a mi.

  Jo sóc la persona que ha fet la web i ha integrat el fòrum a la web de l’ajuntament. Que et quedi clar, que jo mai he decidit quins continguts hi van, i quines actuacions calia prendre en cap moment, no és la meua feina!

  I et diré més, segurament em sap més greu a mi que a ningú que hagin decidit posar aquest sistema. Penso que d’aquesta forma es talla molt la possibilitat de que la gent s’expressi lliurement. I em fa molta ràbia que per uns quants (que dubto que hagin sigut molts) s’hagi arribat a aquest punt! Però com t’he dit de mi jo no hi tinc res a dir en això!

  Sento que t’hagis anat a queixar on tocava! Fes-ho directament a l’Ajuntament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.