Avui acaba el carnaval a Sort. Són 4 dies i mig de bojeria. Potser és la festa que es cel·lebra més en aquest poble. La gent es trastoca! Cada cosa té el seu encant!

  • Les passes (dels nens de la guarde, la dels petits i la de les grans) són cada vegada més animades!
  • La calderada és un moment màgic. Tothom s’aplega al Riuet, alguns mig disfressats, tots sentats per terra o a les taules i cadires que s’han baixat, i sense mal rotllos. Allà a les 15.00, just quan el sol vol marxar, la gent va recollint i se’n va a disfressar.
  • Els jocs per la canalla divertits per ells.
  • El taller de disfresses una bona manera de passar un matí
  • El discurs de carnaval divertit i picant… El poble és petit, la majoria ens coneixem i fa gràcia la recopilació de fets…

Aquest any penso que hi hagut molta gent i en general ha estat molt bé. Ara caldrien tres dies de descans!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.