Em sembla com un récord, d’aquells del llibre dels Guinness.

El xic s’ha fet mal al peu al pati de l’escola. Com que seguia queixant-se al cap de varies hores he decidit portar-lo al metge. Però ja se sap, al Pallars Sobirà no tenim hospital. Hi ha ratjos X, però ningú que se’ls miri. Així que, agafa el cotxe i fes els 40 km de rigor per anar a fer la radiografia.

I sorpresa! quan he donat el seu nom m’han dit que no hi havia estat mai! Que només constaven els seus dos germans! Pel camí ja m’ho deia ell que no havia estat mai a urgències, però la veritat és que jo em pensava que si. I no, no! 11 anys!!! és molt, eh!

Sort que amb aquestes coses no se semblen gaire a la seua mare. Als 3 anys ja enguixada des de Nadal fins Setmana Santa, per una tíbia!

Un comentari

  1. Pobret cuidal molt ja que es la primera vegade que sa fet mal.
    Aixo de tenir que fer tans quilómetros per anari al metge, es una vegoyo, en un país que ens se les donen de que no ens falta res.

    Que es curi aviat i un petó.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.