[Editat 12-12-2012 16:39h.] Clar que amb el que acava de presentar ara mateix CDMon això perd el sentit! Tenint en compte que sempre treballo amb CDMon!

A vegades hem de començar a treballar en un wordpress i hem de mantenir la web existent fins que la nova estigui acabada del tot o molt avançada.

Una sol·lució és instal·lar el WordPress en un directori nou, però desprès els canvi ens pot portar mal de caps. ( A mi me’n dona sovint, sobretot amb les imatges…)

Una altra sol·lució és la de crear un index.php nou que per defecte mostri la web, però que mitjançant una contrassenya ens deixi accedir al WP.

Com fer-ho?

He trobat una entrada que ho explica: How To Set Up A WordPress “Under Construction” Environment V. 2.0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.