La setmana passada vaig veure en diferit el Vist i no vist. Havia llegit un twitt que en parlava, però vaig arribar tard. Avui me n’he enrecordat i ho estic mirant, figura que en directe.

Per qui no sàpiga que és, bé, de fet no sé si ho sabré definir, i menys de forma que ho pugui entendre tothom. (he posat un minidiccionari al final de l’entrada)

És un programa en directe que es fa al Fad, amb públic presencial i virtual. Hi ha un streaming i el públic va comentant i penjant fotos i demès a través de la xarxa, fent servir el hashtag #vistinovist .

Part dels continguts del programa es deuen preparar a partir de les aportacions, preguntes i peticions de somnis que fan els seguidors a través del twitter, del Facebook i de la web (no sé pq em sembla que jo no la visualitzo bé des del Firefox amb Ubuntu).

Una mica complicat, sobre tot per qui no està familiaritzat amb totes aquestes eines i la web 2.0. De fet, l’Albert Om la setmana passada deia que no sabia si acabava d’entendre el que feien però que creia que li agradava, avui els ex-Teatre de Guerrilla deien que no entenien res… Tot de gent amb iPads, iPhones…

Llàstima que el desfase entre l’streaming i el twitter i per tant la realitat és enorme. Seguir-ho així no té tanta gràcia. Un cap de setmana que baixi a Bcn ho vull anar a veure en directe!

Twitter: aplicació web que consisteix en enviar missatges de 140 caràcters com a màxim
Streaming: emissió de vídeo en directe per Internet
Hashtag: etiqueta que es posa als missatges del twitter a tots els twitts que toquen el mateix tema
Facebook: xarxa social genèrica
Firefox: Navegador de pàgines web molt més recomanable que l’Internet Explorer
Ubuntu: Sistema operatiu lliure
Ipad: Espècie d’ordinador que ha tret Apple no fa massa. No va amb ratolí. És tàctil.
Iphone: Espècie de mòbil, que més que un mòbil és un mini-ordinador de butxaca.

M’hauré explicat suficient?

2 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.