Ahir dimarts vaig tenir dues visites, que no m’esperava gens ni mica, en poc temps de diferència.

  • La primera a la feina. Era el Carlos Casado, professor de la UOC. La relació que hem tingut durant el temps que vaig estudiar a la UOC he estat bàsicament virtual. Em va ajudar molt durant el treball fi de carrera i va proposar-me per fer de tutora d’inici.
  • L’altre visita van ser el Carmona i l’Àngel de la tele. Bé, ara ells ja no són de la tele. Des de que vaig marxar del Departament de Xarxa de TV3, els han canviat d’empresa moltes vegades. Però per mi segueixen sent els de la tele. A TV3 hi treballava molt a gust. Ens ho passàvem bé i hi havia bon ambient.

L’Hug ens va fer una foto:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.