És al·lucinant!

Avui a les 6:20 del matí he mirat el rellotge, perquè hi havia un soroll fort i contínuo que em molestava. De seguida l’he associat amb la màquina per netejar el carrer Major que deia l’Edu l’altre dia.

Cada dia passen l’altra màquina, la d’escombrar a les 7 i pico, quan jo sempre m’aixecava a les 8, però què hi farem. Ja entenc que el poble és gran per una sola màquina i que és l’horari més adequat. He canviat el Bassas de Catalunya Radio per la maquinota aquella. Aquella fa una passada cap a la plaça netejant la part dreta, torna netejant l’esquerra i marxa. Toca la moral una estona i prou.

Però aquesta altra no! Aquesta, avui, ha estat més de 2 hores i mitja engegada i sempre al mateix lloc, i no us podeu imaginar com ressona el carrer major! A més el ritme que porten és flipant. Al pas que van, poden tardar una setmana sencera.

Em molesta despertar-me tant d’hora i per culpa d’una maquinota. Trobo que es podríen trobar altres solucions. Però m’ha molestat moltíssim més l’actitud i els comentaris d’una treballadora de l’Ajuntament quan m’he queixat. Es nota prou que no té la màquina sota casa seua!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.