És al·lucinant!

Avui a les 6:20 del matí he mirat el rellotge, perquè hi havia un soroll fort i contínuo que em molestava. De seguida l’he associat amb la màquina per netejar el carrer Major que deia l’Edu l’altre dia.

Cada dia passen l’altra màquina, la d’escombrar a les 7 i pico, quan jo sempre m’aixecava a les 8, però què hi farem. Ja entenc que el poble és gran per una sola màquina i que és l’horari més adequat. He canviat el Bassas de Catalunya Radio per la maquinota aquella. Aquella fa una passada cap a la plaça netejant la part dreta, torna netejant l’esquerra i marxa. Toca la moral una estona i prou.

Però aquesta altra no! Aquesta, avui, ha estat més de 2 hores i mitja engegada i sempre al mateix lloc, i no us podeu imaginar com ressona el carrer major! A més el ritme que porten és flipant. Al pas que van, poden tardar una setmana sencera.

Em molesta despertar-me tant d’hora i per culpa d’una maquinota. Trobo que es podríen trobar altres solucions. Però m’ha molestat moltíssim més l’actitud i els comentaris d’una treballadora de l’Ajuntament quan m’he queixat. Es nota prou que no té la màquina sota casa seua!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.