Típica i bonica I què guarra que és la gent!!

No és que ens haguem agafat festa per anar a fer de turistes a barna, però teniem hora al metge i, entre prova i visita, hem visitat la Sagrada Família. Feia molts anys que no hi havia entrat.

Impactant! M’han impactat diverses coses:

  • La quantitat de porqueria que deixa la gent per tot arreu
  • Les pintades que hi ha a les parets interiors de les torres
  • La quantitat de xiclets enganxats a les escales de cargol
  • El caos de ferros, motllos i peces que hi ha per tot arreu (és normal perquè hi estan treballant, però jo em posaria negra!)
  • La quantitat de japonesos (no sé si japonesos, o xinesos, però si amb els ulls axinats) que hi havia, molts d’ells escapats del super congrés dels móbils

Llàstima que el dia no acompanyava massa. L’ambient era brut i hi havia mala visibilitat. Un dia clar, hi anirem amb els nens i intentaré fer fotos més guais!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.