No miro mai els diaris… Només quan vaig a bars o a llocs on he d’esperar-me i estan a mà. Aquest sí, mentre esperàvem el metge a l’hospital, amb l’Hug, hem fullejat un diari que hi havia per allí…

Hem anat mirant algunes coses que ens han cridat l’atenció i en arribar a les esqueles, m’ha preguntat que què era. Li ho he explicat… I mirant, hi he vist un cosí del meu pare! Ja són casualitats!

No sé si la meua mare ho sap o no, pq just es devia morir el dia que marxava cap a la India… Ara li he enviat un correu.

Per assegurar-me de que ho escrivia tot bé, he fet l’intent de buscar-ho per Internet. I sorpresa!!! La Vanguardia té una pàgina especial per aquestes coses!

2 Comentaris

  1. La vida está plena de casualitats, pero ja te has asegurat bé que sigui el cosi de ton pare?, no sigui que li donis un disguts a la mare que su deu estar passant molt bé a la India.
    Un puesto maravellos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.