No m’agrada la fruita i des de que vaig marxar de casa els meus pares poca més n’he menjat… Però mira, aquesta poma no em sentaria gens malament!

2 Comentaris

  1. Pues té la seva gràcia, sí!! Jo tinc poca cosa dels Beatles… l'àlbum vermell, el blau i un disc de versions que va fer la cantant italiana Mina, aquest potser és el que escolto més… vull dir que no el compraria, però estic segur que es vendran molt bé, a mi em sembla un producte original i atractiu….

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.