Avui tot just fa un mes que estem fora de casa i la veritat és que ara mateix estem cansats. Moltes coses diferents (horaris, llengua, menjar, conduir…) i algunes d’elles amb poc ordre, per dir-ho d’alguna forma poc healthy (sobretot el menjar). El clima últimament no ha ajudat massa i les previsions no són massa bones.

Hem estat de couchsurfing, de càmping i hem buscat una granja per anar a treballar, però no ens ha sortit. El tema de llogar una casa també era complicat. Resulta que a Anglaterra no acostumen a llogar res si no és per períodes bastant llargs (almenys és el que em van dir els autòctons).

Els nens estan prou bé, podrien allargar sempre i quan hi hagués una motivació o alguna novetat pel mig. Pel que fa a jo, trobo a faltar els meus amics, el meu lloc, sortir de casa i tenir amb qui parlar sense haver de pensar com dir les coses.

Aquests dies, als càmpings he intentat parlar amb gent, sempre tenia a punt el Can I help you? (un dia vaig ajudar a engegar un cotxe i un altra a muntar una tenda), i alguna conversa ha caigut… però clar… la gent fa la seva vida… No es tracta d’anar molestant a tot cristo ;)

Així que ara ens hem de decidir… I costa!

2 Comentaris

  1. Un germà meu ha passat moltes vacances de la seva vida a Anglaterra, amb la dona i les filles (ara ja grans). Sempre llogaven alguna caseta per unes setmanes. De vegades fins i tot per menys temps, perquè feien estada en dos llocs diferents.

  2. Si, si, això si, però a preus de vacances m'imagino. Altra cosa és com per viure-hi un parell de mesos…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.