terratremol!

Em quedo més tranquil·la de saber que va ser un terratrèmol!

Ahir a la nit estava a l’ordinador treballant, quan de cop i volta se’m va moure la taula. Una sotregada important. Com si algú hagués topat amb la taula amb força.

Total que ho vaig tancar tot i me’n vaig anar cap abaix al costat del foc i a mirar la tele. Vaig quedar desconcertada!

Aquest matí he sabut que era un terratrèmol!

3 Comentaris

  1. Aquest matí ho he vist a la premsa però no he sentit que ningú ho comentés a la feina! Segur que va ser un terratrèmol i no els bitxets que tens (o tenies) al sostre?!? ;)

    Per cert que precisament ahir vaig llegir un informe geològic sobre un determinat sector de Sort i em va cridar l’atenció que a l’Institut Cartogràfic consideren que la sismicitat del nostre municipi és molt elevada i que el període de retorn dels sismes de 7-8 graus (molt destructius, el d’ahir va ser de 3 i poc més) és d’uns 500 anys… Ara només falta saber quan va ser l’últim i fer números! :)))

  2. pos no! no van ser els meus bitxitos! i a Sort si que hi ha gent que ho va notar.

    I jo, és clar, a les alçades del meu lloc de treball encara més!

    Si n’hi hagués un de fort, creus que el barri vell tornaria a semblar-se al que jo vaig conèixer quan vaig arribar,quan Rosendo encara vivia per allí dalt?

  3. Ho dubto! M’imagino que tant el Consell com la Biblioteca els han fet a prova de sacsejades… :)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.