A l’hivern és molt agradable prendre algo a la terrassa d’algun bar de Sort quan hi toca el sol. S’hi està la mar de bé, tot i que la gent es pensa que fa massa fred.

A l’estiu a l’hora del sol no és tant agradable, però al vespre i a la nit si.

Però tenir una “terrasseta” sota casa no és tant agradable, sobretot si posen una tele d’aquestes de pantalla plana, fora, a tot drap i a totes hores. A veure si s’acaba el mundial i la treuen… Els que hi van no sé si deuen saber que el que estan veient va una mica desfassat. A casa marquen els gols abans que al bar!!! Pot ser els haurien de fer descompte!!

Nota 14-7-2010
D’aquesta entrada he esborrat tots els comentaris que s’han fet i esborraré tots els que es facin al respecte. Si algú vol queixar-se formalment, tant d’una banda com de l’altre, que ho faci per les vies legals que tenim a disposició tots els veïns.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.