La setmana passada vam pujar a les Comes de Rubió a dinar. Hi vam estar poca estona perquè estava tronant i feia fred. Els nens van estar jugant una estona i jo vaig fer algunes fotografies…
Mentre menjàvem van acostar-se les eqües, les xones i un pseudoescorpí…
Els cavalls, sovint, s’acosten molt i si els deixes venen a ensumar tot el que portes.
Les vaques són més fates, no s’acosten i qualsevol moviment que fas les espanta. I el pseudoescorpí, és la primera vegada que el veiem: En realitat és un bitxet minúscul i no sabíem gens ni mica de que es tractava… Però el vam estar observant una bona estona i li vam fer unes fotos. Avui el David, que l’ha vist al Flickr, m’ha dit que era, ja tenim més informació ;)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.