Abans de l’estiu, quan van anunciar el 3r concert vaig pensar que hi podíem anar. Va ser dir-ho i comprar les entrades. Tres amigues quarentones “in his forties” i tres nens (sol un de meu, els altres no van voler de cap manera).

No les tenia totes: Desprès de tants anys; El tercer concert (tot i que al final hi vam anar el primer dia); Feia molt que no els escoltava… Però què hi perdíem? Fer algo diferent no ens aniria gens malament i pels nens, un concert al Palau Sant Jordi sempre seria una experiència que no oblidarien.

I va arribar el dia. Abans d’entrar, divertit. Els nens estaven al·lucinats. Mig avergonyits de les seves acompanyants i espectants. No sé si es van arribar a creure que volarien sostens pel Palau ;)

Estaven alliçonats per si la tele els entrevistava, i va, i els para la tele. Les preguntes van ser senzilles, les respostes, res a veure amb l’alliçonamenta ;) El focus aquell tant potent no els va deixar recordar el que havien de dir.

A l’entrar encara ens van mirar més raro. La cua del lavabo de senyores era immensa, totes cap al de tios.

Apagada de llum, crits, i bona nit malparits!. Pell de gallina! Van començar modositos, però es van anar animant i van acabar amb mal de mans i a sobre la cadira.

He llegit articles a la premsa, opinions d’amics, de coneguts i de twitter. La majoria, amb alguna excepció (que ha tingut sensació d’estar en un karaoke dolent ;) n’ha sortit encantada. I jo també. M’ho vaig passar molt bé, a mi em va agradar tot (el so va fallar una mica en alguns moments i el Gerard trobo que no va guanyant…), però vaig sortir emocionada, tant i tant, que repetiré!

4 Comentaris

  1. No sé si teniu les “bingo wings” tofi-tofi, però en cas de que sigui així, t’asseguro que uns quants concerts així i segur que desapareixen!

  2. See Olga! If you come for a walk with Luana and me you will learn useful words such as bingo wings, bucket, spade, etc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.