Hem badat…

L’Aleix ha de repetir. Li han quedat les tres llengües i ciutadania: 4 i per tant ha de repetir, la junta d’avaluació ni s’ho ha plantejat.

A partir de l’1 de setembre seré com un corcó, però penso aconseguir que l’ajudin i que se’n surti la mar de bé.

L’Ian ja puja a l’insti, i per sort amb un paperet que diu els problemes que té i com ho han de treballar. Espero que els professors ho sapigan fer, tal com ho ha sabut fer el tutor que ha tingut aquest any. Va costar un trimestre, però finalment ha anat tot molt bé.

Un comentari

  1. De vegades és millor repetir que no pas passar el curs amb pinces. El noi o noia està més madur i més preparat per superar allò que el que el curs anterior li havia costat bastant. És important, però, que no s’adormi perquè les matèries ja li són familiars del curs anterior.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.