Avui, mentre dinàvem, hem sentit una notícia que ens ha deixat estupefactes, i, de veritat, que m’agradaria que algú m’ho expliqués.

Es tracta del concurs de cant Francesc Viñas. Resulta que en una de les categories han donat un segon premi, però han deixat desert el primer. Perquè? El segon no era prou bo? Perquè no li han donat el primer? Què deu haver pensat?

Un altre espanyol l’acompanyava en el rànquing dels més reconeguts. El canari Francisco Corujo s’ha endut el segon premi masculí, mentre que el primer ha quedat desert.

2 Comentaris

  1. Hola,
    si olga, hi ha molt concursos en què es reserven el dret a deixar el premi desert.
    Com has dit tu, en aquest cas, ni el segon ni cap altre concursant deu ser prou bo per tenir el primer premi.

    dani c

  2. Fins no fa gaire hi havia un certàmen de literatura eròtica bastant conegut, La Sonrisa Vertical, que van deixar de celebrar ja que els últims anys el van haver de deixar desert perquè no es presentaven treballs amb prou categoria…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.