Mirant-me els materials de l’ACTIC he trobat Workrave, programari que és molt interessant i que caldria que tothom se l’instal·li i li faci cas. És programari lliure i està disponible per windows i linux.

Jo ja fa temps que tinc configurat l’Ubuntu per a què cada cert temps (ara ho tinc a 1.30 hores) es bloquegi i em faci descansar durant 10 minuts. Normalment aprofito per fer coses de casa, faig algun estirament, pujo al pis de dalt, etc. La qüestió és moure’s i descansar columna, cervicals, vista, etc.

Ara vec que està als repositoris de l’Ubuntu, i no ho sabia. Vaig a provar-lo.

5 Comentaris

 1. Bona utilitat!

  L'hauríem d'anar instal·lant al PC de la feina.

  Jo de tant en tant ja em vaig aixecant per fer un cafè, anar a pixar, o qualsevol altra cosa.

  Però de vegades es cert que amb alguna feineta t'acabes enganxant força estona.

 2. I a sobre, si tens superiors i companys, el fet de que t'aixequis de la cadira, a vegada es mal interpreta…
  Una vegada en un descans d'aquestos vaig sentir-me dir que pul·lulava… :D

 3. Això de "pulul·lar" jo també ho he sentit dir (no a mi, almenys que m'hagi assabentat, però m'ha sabut greu sentir-ho)… o sigui que no, que no em veig instal·lant-lo a la feina… :(((

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.