Ahir van deixar aquests paperets a molts dels cotxes que hi havia aparcats a Sort. El que em fa més gràcia és el «Resultado garantizado 100% en 11 días».

2 comentarios

  1. Sí, és curiós; no tant el que digui «resultados garantizados», sinó el nombre de dies: 11. Deu ser un nombre màgic?

    A l’estació del metro propera a casa meva de vegades hi ha un noi subsaharià que reparteix fulletons de propaganda semblant a aquest. I s’hi passa hores. Tant deu guanyar el vident/»curandero»/terapeuta per poder pagar algú que li reparteixi la propaganda? Potser és el seu pare o algú de la família?

  2. Da el numero de 11 dias porque normalmente se trabaja sobre novenas ,el decimo dia es neutro y el once se comienza a recojer los resultados.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.