Semblaria senzill… Vas a la comissaria de la policia nacional, en el nostre cas la més propera la de La Seu. Presentes el passaport vell, una foto i 25.76 Euros, i au, a viatjar…

Bé, doncs no! De senzill res de res…

9:30 Arribem i ens diuen que des de fa poc per fer i renovar el passaport d’un menor cal la presència d’ambdós progenitors. Em sembla bé la mesura, però no ho sabíem i sol hi sóc jo, la mare. Com que estem a uns quants km de casa, em donen una solució. El pare pot anar als mossos i fer una autorització i l’envien a la policia de La Seu.

Trucada al pare de la criatura pq faci la gestió. No havien passat ni 5 min que ja estava allí.

Ens diuen que tornem al cap d’una estona, així que sortim a esmorzar.

Em truca el pare dient que els mossos li diuen que els policies els han dit que era necessària la seva presència i que res d’autoritzacions.

Torno cap a la comissaria per aclarir-ho. Els policies flipen pq ells no han dit res d’això.

Demano que la polícia truquin als mossos per explicar-los què han de fer. Trucades cap aquí i cap allà. No hi ha res a fer.

10:30 El jefe de la Policia de La Seu em diu que ho sent molt però que els mossos no hi ha forma que vulguin fer el document i que haurem de tornar un altre dia, tots dos.

10:32 Els mossos finalment entenen la situació i els dona la gana de fer el document.

10:55 Arriba el document a la Policia. És un document molt més extens del que els ha dit la policia que fessin. A La Seu flipen!

11:34 Sortim amb el passaport a la butxaca.

Conclusió: Els mossos han trigat 1 hora per mig-entendre el que havien de fer i 30 minuts per redactar una autorització i passar-la per fax. Gran Nord, de veritat, que queda curt!

Em pregunto: Aquestes coses les fan expressament?

I ara arribo a casa, i resulta que tinc un altre menor amb el passaport caducat i que l’ha de renovar abans del dia 20! Olé tu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.