Avui hem tornat a La Seu, per renovar 2 passaports més. Un de menor, l’altre d’adult. Pel del menor ja hem portat l’autorització del pare que no estava present al moment del tràmit i no hi hagut cap problema. Hem fet la cua que calia, però no hem tingut problemes documentals.

Però no us penseu que l’autorització la van fer els mossos, no! Diuen que els seus serveis jurídics els han dit que no ho poden fer. Ja m’agradaria saber la veritat. El fet és que vam tenir d’anar a l’Ajuntament i l’autorització la va fer el jutjat de pau.

Així que si heu de renovar el passaport d’algun menor i no voleu comparèixer tots a l’hora ho podeu fer així, almenys a Sort.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació protecció de dades d'Olga Cuevas i Melis
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a olga@pirineuweb.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.